Imprimir
Categoría: Teatre
Visto: 776

Aquesta secció està organitzada a l’actualitat per una assemblea que inclou tots els membres del teatre i setmanalment es fa una reunió per fer el seguiment dels projectes en curs, als assistents els anomenem Junta de Teatre. A la vegada s’organitzen en diferents comissions per tal de dur a terme les tasques necessàries per realitzar una producció teatral: escenografia, utillatge, vestuari, luminotècnia i so, maquillatge i perruqueria, i publicitat.

La nostre companyia, aposta per un teatre social on tota persona hi té cabuda i totes les persones implicades en un projecte són responsables no només de la interpretació, sinó també de col•laborar en les tasques de producció esmentades amb anterioritat.

Pel que fa a la temporada teatral, està organitzada de la manera següent:

 Un grup de teatre adult.

 Un taller de teatre Juvenil per nois i noies de entre 12 i 18 anys.

 Un taller de teatre Infantil per nens i nenes dels 6 als 12 anys.

 El grup d’Animació de El Ciervo Teatre que s’encarrega de projectes de teatre de proximitat. Col•laborant en Festes Majors i la fira de Medievàlia de Sabadell, entre molts altres espectacles.

El Ciervo Teatre col•labora amb l’entitat El Rebost Solidari de Sabadell, amb el projecte del taller Infantil, l’entrada es dona a canvi de d’aliments no periples i els quilograms recaptats es lliuren a l’entitat El Rebost.Predddddd