Activitats

Billar

Des de l’any 1929, a l’entitat s’ha jugat a diferents modalitats de billar de forma lúdica i amb l’objectiu de recaptar diners. Tot i això, a inicis del 2000 es va crear una secció arrel de la incorporació d’una taula de Blackball a l’entitat, modalitat.

L’entitat està representada a la Lliga per equips del Vallès per dos equips: El Ciervo (creat el 2005) i The Stag (creat el 2013).  Per altra banda, alguns socis i sòcies s’han classificat a campionats internacionals, representant la selecció catalana de billar en diferents categories: Mens, Ladies, Juniors, Seniors i Masters.

Teatre

La secció de teatre es va crear l’any 1937, tot i això, des dels inicis de l’entitat es feien representacions teatrals a càrrec de companyies externes, inicialment al Saló-Cafè i, posteriorment, al Saló d’Espectacles que faran construir. 

L’any 1975, amb la inauguració del nou edifici, s’inicia la representació d’obres amb català. Des d’aleshores, l’activitat teatral del Ciervo s’ha mantingut fins l’actualitat amb un grup d’adults, un de juvenils i un altre d’infantils.

Tennis taula

La primera taula de l’abans anomenat “Ping-Pong” va ser comprada per les joventuts de l’entitat i l’any 1962 ja estava funcionant a ple rendiment, mantenint-se fins l’actualitat com una de les seccions més representatives de l’entitat.

Actualment, el Ciervo està representat per 3 equips de diferents edats i 7 de veterans, dividits en diferents categories (Segona Nacional, Tercera Nacional, Tercera provincial, Primera A, Segona B i Tercera C).

El Quinto és un joc tradicional del Vallès que es celebra durant les festes de Nadal, on el “lloro” canta els números que van sortint de la garrafa fent servir frases populars, sants o moments històrics. Durant la partida, els jugadors van tapant amb guixes els números que van sortint amb l’objectiu de fer “quinto” i “plena”.

L’any 1967 es va començar a fer Quinto per Nadal i, des d’aleshores, aquesta tradició s’ha mantingut any rere any fins l’actualitat. Avui dia el Quinto nadalenc del Ciervo és una tradició que compta amb una gran popularitat a la ciutat de Sabadell.

Altres activitats

El Ciervo participa en tots tipus d’activitats culturals i festives: Carnestoltes, Sant Jordi, San Joan…

Coral

La secció coral és el motiu pel qual es va fundar l’entitat i, per tant, és la secció més antiga de l’entitat. Es va crear el 15 de març de 1925 com a cor de Clavé, que es va mantenir fins finals dels anys 60 – inicis dels 70. 

L’activitat coral no ha cessat a l’entitat des d’aleshores i s’ha anat mantenint de forma intermitent fins l’any 2022, quan es va dissoldre.